Solartafels, buitenmeubilair van de toekomst.

Made Solar Design

Het concept van een solartafel

Solartafels zijn tafels met een geïntegreerde zonnepaneel die zonne-energie opvangt en gaat omzetten in elektriciteit. De elektriciteit wordt opgeslagen in de voorziene batterij zodat je ook eens de zon onder is nog steeds kunt laden.

Het opladen zelf kan via USB of USB-C. 

Waarom jij een solartafel moet aankopen

  • De prijzen van gas en elektriciteit schieten de lucht in, alle beetjes om elektriciteit uit te sparen kunnen dus ook helpen. Jouw smartphone/tablet/laptop/… opladen op zonne-energie kan zo’n uitsparing zijn. Waarom een tafel + elektriciteit betalen als je een tafel met gratis elektriciteit kunt aankopen?
  • Het maakt buitenwerken zoveel aangenamer. In de coronacrisis werd voor vele de living omgetoverd tot kantoor. Thuiswerk werd aangeraden en soms zelfs verplicht. Om de gezondheid in acht te houden werd er ook aangeraden om meer buiten te werken, in de frisse lucht. Ook ik volgde dit advies op en dit bleek ook nog eens positief te zijn voor mijn productiviteit. Dankzij de solartafels hoefde ik niet in gevecht te gaan met verlengkabels, maar kon ik mijn toestellen tijdens het werken gewoon opladen aan tafel.
  • Je draagt mee zorg voor onze natuur. Solartafels zijn ecologisch verantwoord en duurzaam. Je kan dus de natuur wat helpen door de juiste tuintafel te kopen.
  • 100% focus op een gezellig moment. Onze smartphone is ondertussen bijna met ons vergroeid. We zijn gewoon om continu bereikbaar te zijn of op elk moment bepaalde informatie te kunnen opzoeken. Als dit niet zo is krijgen we onbewust wat stress. Ook dat is verleden tijd met een solartafel van MADE Solar Design. Maak je geen zorgen meer om een lege batterij en geniet vollop!
Motito
Brutus solartafel

Naast bovengenoemde voordelen zien de tafels er ook gewoon mooi uit. Groene energie – denk maar aan zonnepanelen op het dak – is vaak geen match met een mooi design. De solartafels van MADE Solar Design zijn dat wel.

Blijf je graag up-to-date? Volg ons dan op Instagram of op Facebook

solartafel stay pool